Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 119
Loading...

Якісне визначення цукрів та жирів у рослинному матеріалі.

Дізнаємось

про методи якісного визначення вуглеводів, білків і жирів.

Навчимось

ВИЗНАЧати ЦУКРи, ЖИРи ТА БІЛКи У РОСЛИННОМУ МАТЕРІАЛІ.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3 практичні заняття
1
2
3
4
5