Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 119
Loading...

Органічні компоненти .Вуглеводи.Ліпіди

Дізнаємось

різноманіття і функції вуглеводів та ліпідів як органічних компонентів живого; аналіз особливості зв язку будови й хімічні властивості вуглеводів ,ліпідів, які дозволяють їм ефективно виконувати свої функції; звернути увагу на значення ліпідів для життєдіяльності живих організмів.

Навчимось

характеризувати базові поняття й терміни:моносахариди, олігосахариди, полісахариди, запасаюча функція, структурна функція, целюлоза, крохмаль, глікоген, хітин,муреїн; ліпіди, жири, жирні кислоти, гліцерин, воски, тригліцериди, стероїди, терпени, мембрани, гормони.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
1 практичні заняття
1
2
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
2 лабораторні заняття
1
2
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 лабораторні заняття
1
2
3 практичні заняття
1
2
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 лабораторні заняття
1
4 практичні заняття
1